Mii de săraci din Iaşi vor primi făină, paste şi biscuiţi de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16.500 de ieşeni îşi vor putea ridica de săptămâna viitoare alimentele pe care Uniunea Europeană le pune la dispoziţie gratuit din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor sociale degavorizate.

Iaşi: Săracii cară zahărul şi biscuţii de la UE cu taxiul (FOTO)

Fiecare beneficiar va primi 13 kilograme de făină albă de grâu, 9 kilograme de mălai, 1,6 kilograme de paste făinoase, un kilogram de biscuiţi, 8 kilograme de orez şi 1,5 kilograme de lapte praf.

Şefii Direcţiei de Asistenţă Comunitară (DAC) au amenajat două centre de distribuţie, sediul depozitului Vitalef din bulevardul Chimiei, numărul 12, pentru şomerii, pensionarii şi persoanele cu handicap accentuat al căror nume încep cu literele A-M, şi sediul DAC din şoseaua Naţională numărul 43, pentru toate persoanele cu venit minim garantat şi restul beneficiarul cu numele de la M la Z. Aceştia pot veni oricând după alimente, de luni până vineri de la ora 8.00 la 16.00.

Vor primi produse alimentare 589 de persoane cu venitul minim garantat, 1.625 de şomeri, 5.444 de pensionari care primesc mai puţin de 400 de lei pe lună şi 8.863 de ieşeni cu handicap uşor.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite