Şapte tramvaie blocate într-o imensă baltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au înotat în apa care depăşea pe alocuri 25 de centimetri
Maşinile au înotat în apa care depăşea pe alocuri 25 de centimetri

O conductă de apă aflată pe bulevardul Tudor Vladimirescu s-a spart miercuri seara şi a creat haos în trafic

Una dintre cele mai circulate artere din Iaşi s-a transformat într-un veritabil lac. Din cauza unei conducte de apă care s-a spart miercuri seara, în jurul orei 17.30, şapte tramvaie au fost blocate mai bine de o oră, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona magazinului Praktiker. Apa le-a creat probleme şi şoferilor, care au fost nevoiţi să circule cu cel mult 20 de kilometri la oră. „Am fost sesizaţi de această problemă şi imediat a fost trimisă o maşină de intervenţie la faţa locului", ne-au spus reprezentanţii Apa Vital. 

Muncitorii vor putea interveni abia după ce se opreşte apa. "Magistrala aceasta are doua vane, una în complexul Tudor Vladimirescu, celaltă în zona Pădurii şi trebuie oprite amândouă. Problema este că o vană se opreşte cam într-o jumătate de oră, poate chiar o oră. Nu poţi să o opreşti brusc pentru că poţi crea presiune în altă parte şi rişti astfel o altă spargere", a precizat Ion Toma, directorul Apa Vital.

Până la remedierea avariei, Regia Autonomă de Transport Public (RATP) a suplimentat traseul 7 cu microbuze şi autobuze. „Ca urmare a acestei probleme, tramvaiele 13 nu au mai întors prin Tudor Vladimirescu, iar tramvaiele 7 au circulat doar până în Târgu Cucu. Pe traseul Târgu Cucu-Baza 3 am pus la dispoziţia călătorilor  trei microbuze şi două autobuze“, ne-a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite