Iaşi: Şantierul de la Hala Centrală inundat cu bună ştiinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei au inspectat miercuri tranşeele săpate în Târgu Cucu, la Hala Centrală şi Tătăraşi.

În urma vizitei fulger, primarul Gheorghe Nichita a menţionat că speră ca termenele stabilite pentru închiderea şantierului de lângă Mănăstirea Golia să fie respectat. „Lucrarea din Târgu Cucu este în grafic. Ar trebui ca până pe 12 septembrie să putem da drumul la circulaţia tramvaielor, dar depindem de condiţiile meteo. Dacă vremea nu va ţine cu noi, vom căuta soluţii pentru a nu bloca circulaţia în zonă", a spus Nichita.

Pentru a se încadra în grafic, muncitorii care au lucrat la înlocuirea şinelor din Târcu Cucu au sudat chiar şi pe ploaie la adăpostul unor corturi. Pe de altă parte, vremea nefavorabilă a oprit lucrările de asfaltare pe şantierul din Tătăraşi deschis de la mijlocul anului 2008. Lucrările în zonă ar trebui finalizate la sfârşitul acestui an.

Se verifică hidroizolaţia de la Hală

Reprezentanţii firmei Conest, care lucrează la şantierul de la Hala Centrală au anunţat că până în octombrie, de Sărbătorile Iaşiului, va fi deschisă circulaţia pe două benzi pe Sfântul Lazăr şi se va muta şantierul spre esplanada spaţiului comercial. „Pentru a verifica hidroizolaţia, la sfârşitul săptămânii va fi inundat plafonul pasajului unde s-a făcut izolaţia şi va fi menţinută trei zile pentru a vedea calitatea lucrării“, a anunţat Nichita.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite