Şantierele din Iaşi intră în conservare. Utilajele dispar, tranşeele rămân

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În decembrie, Consiliul Concurenţei a sancţionat 25 de companii implicate în construcţia de drumuri şi autostrăzi
În decembrie, Consiliul Concurenţei a sancţionat 25 de companii implicate în construcţia de drumuri şi autostrăzi

Din cauza temperaturilor scăzute, oficialii din Primărie vor opri lucrările de asfaltare şi modernizare a liniilor de tramvai care au începzut pe străzile din municipiu încă din vară.

Şantierele din Iaşi, verificate de şefii din Primărie FOTOGALERIE

Chiar dacă utilajele vor dispărea de pe străzii, ieşenii vor rămâne cu tranşeele săpate în oraş, străzile pe jumătate asfaltate, movilele de pământ de pe marginea străzilor şi cu bordurile scoase pe unele trotuare. Conform edililor, muncitorii vor continua unele lucrări şi pe timpul iernii, cum sunt cele de amenajare a trotuarelor.

Şantiere deschise din bani publici la Iaşi cu un an înainte de alegerile locale

„Cel târziu săptămâna viitoare ne vom întâlni cu constructorii care operează pe raza municipiului Iaşi, la şantierele deschise pe fonduri europene. Noi am negociat data de 15 noiembrie ca fiind data finală de oprire a lucrărilor şi începerea de conservare a şantierelor deschise", a spus Sebastian Buraga, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Şantierele care vor intra în conservare sunt cele din Copou, unde se schimbă liniile de tramvai şi se modernizează trotuarele, în zona Breazu, pe strada Palat şi Sf. Lazăr şi pe bulevardul Anastasie Panu. Lucrările vor fi oprite până la primăvară şi la Ciric şi în cartierul Dacia.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite