Iaşi: Şantajist în numele dragostei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Şantajist în numele dragostei
Iaşi: Şantajist în numele dragostei

Un bărbat este acuzat că a terorizat mai mult timp familia iubitei pentru că membrii acesteia nu erau de acord cu relaţia lor.

Gabriel E. (31 de ani) din Iaşi este acuzat de procurori că le-a făcut zile fripte părinţilor unei fete de care se îndrăgostise şi bunicilor acesteia. În urmă cu trei ani, Gabriel era paznic la şcoala la care învăţa fata. Între cei doi s-a înfiripat o idilă. Singura problemă era că bărbatul avea acasă în comuna Popricani o nevastă şi copii. Situaţia s-a agravat în momentul în care Gabriel şi-a adus amanta să locuiască sub acelaşi acoperiş cu soţia şi copiii.

Pentru a o smulge din braţele acestuia, părinţii fetei au dus-o să stea la bunici, în localitatea Fălticeni. Măcinat de dor,spun procurorii, bărbatul a dat buzna într-o seară în casa bătrânilor, înarmat cu un pistol cu aer comprimat, şi le-a cerut să-i dea fata.

Bunicii au făcut plângere penală iar bărbatul a încercat prin nenumărate mijloace, mai puţin ortodoxe, să-i facă să se răzgândească. Pe lângă ameninţările cu moartea adresate părinţilor, susţin oamenii legii, Gabriel le-a spus la un moment dat că le va ucide fata dacă bunicii nu-şi retrag plângerea. Procurorii l-au acuzat de săvârşirea infracţiunii de şantaj şi l-au trimis în judecată.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite