Salarii de 7.000 de euro pe lună pentru medicii ieşeni în Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii din judeţ, dar şi proaspeţii absolvenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie au ocazia de a contracta un loc de muncă stabil şi bine plătit în spitalele din Danemarca.

Ofertele au fost postate pe portalul EURES al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, site specializat în informarea cu privire la oportunităţile de angajare vacante din spaţiul Uniunii Europene. Astfel, cele mai noi oferte sunt pentru medici specialişti.

Angajatorii danezi solicită personal medical pentru specializări precum radiologie, psihiatrie, mamografie, oftalmologie, microbiologie şi medici specialişti patologi pentru a lucra în spitalele din Esjberg, Sonderjylland, Aabenraa, Svendborg, Middelfart sau Odense.

Citeşte şi:
Iaşi: Angajatorii maltezi caută personal calificat pentru domeniul sanitar

Iaşi: Navetist pentru un job în Occident

Numărul de salariaţi din Iaşi a scăzut cu 10.000 de persoane într-un an

Pachetul salarial este atractiv, spitalele oferind inclusiv cursuri de limbă pentru viitorii angajaţi. Astfel, salariile de pornire pentru primele 6 - 12 luni, perioadă în care angajaţii vor participa şi la cursurile de limbă sunt de 7.000 de euro brut lunar. Contractele de muncă vor fi semnate pentru o perioadă nedeterminată, timpul de lucru fiind de 37 de ore săptămânal. De asemenea, angajatorii vor sprijini medicii şi în găsirea unei locuinţe.

Cererile de angajare trebuie redactate în limba engleză şi trebuie să cuprindă un CV, o scrisoare de intenţie, copii legalizate traduse după actele de studii, certificatele de specialitate şi după cartea de muncă.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite