Salarii de infarct la Tehnopolis Iaşi. Vezi aici cât câştigă angajaţii unei societăţi care închiriază spaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni s-au certat ca la uşa cortului timp de o oră în şedinţa de vineri revoltaţi că şefii de la societatea Tehnopolis câştigă până la 9.000 de lei pe lună din închirierea de spaţii.

Preşedintele CJ, Constantin Simirad susţine că directorul general câştigă 8.900 de lei pe lună, cel economic, 8.500 de lei pe lună, iar unii experţi au avut sporuri în valoare de 40% din salariu. Acesta a vrut să-i convingă pe aleşi să nu aprobe bugetul Tehnopolis la care CJ este acţionar, doarece sunt pierderi pe care şefii judeţului trebuie să le plătească din fonduri publice. Mai mult, salariul mediu la Tehnopolis este de 3.000 de lei pe lună.

„Vă asociaţi la o escrocherie prin votarea acestui buget. Fără să aibă o activitate care să susţină instituţia, Tehnopolis este o cârdăşie pentru salarii mari. Activitatea lor este să taie chitanţe şi noi plătim câte 9.000 de lei pe lună din bani publici", a spus Simirad.

Parcuri industriale la Iaşi doar pe hârtie (FOTO)

Conducerea societăţii susţine însă că directorii abia încasează în fiecare lună 5.000 de lei.

„Salariile la Tehnopolis nu sunt mari, sunt la nivelul viceprimarilor. Nu avem sporuri. Sunt unii angajaţi care iau sporuri, dar printr-un proiect european. Parcul nu este numai un loc de închiriat spaţii, ci un loc în care dezvoltăm mediul de afaceri", a spus Tonel Cazacu, directorul Tenopolis.

Situată între Fortus şi şoseaua Nicolina, societatea oferă spaţii pentru închiriat, pentru organizarea de expoziţii şi conferinţe. Angajaţii firmei oferă servicii de consultanţă, asistenţă juridică, întocmirea de proiecte, brokeraj.

Asocierea care se ocupă de Parcul Ştiinţific şi Tehnologic Tehnopolis a avut anul trecut o pierdere de 360.000 de lei, pe care CJ trebuie să şi-o asume în calitate de asociat, doar în proporţie de 38,64%.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite