Iaşi: ŞOCANT Un bebeluş a murit din cauza răcelii. Părinţii erau prea săraci să-i cumpere medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii copii sunt băieţi şi erau în vârstă de numai o lună. Medicii de la ambulanţă nu au putut decât să constate decesul la faţa locului şi să anunţe Poliţia.

Citeşte şi cum un copil de numai 9 ani a ajuns duminică în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase, cu suspiciune de gripă porcină:

Iaşi: Un copil suspect de porcină din Botoşani se află la Terapie Intensivă la Iaşi

Iaşi: CAZ CRITIC: UPDATE Comisie medicală specială pentru tânăra cu porcină conectată la aparate de respirat

Suspecţii de porcină sunt înghesuiţi al Spitalul de Boli Infecţioase


Ieşenii se tratează de gripă cu ierburi




Primul apel primit la Serviciul de Ambulanţă a fost la ora 1.20. „În satul Moreni, din comuna Prisăcani, am găsit un băieţel de o lună care era decedat de 4-5 ore. Deja era instalată rigiditatea şi nu am mai avut ce să facem“, a declarat Luminiţa Cuciuc, medic la Serviciul de Ambulanţă Iaşi.

Familia a povestit medicilor că micuţul era puţin răcit, au fost la medicul din comună, dar nu au avut 35 de lei să cumpere medicamentele.

Cel de-al doilea caz a fost astăzi dimineaţă, la ora 4.00, în municipiul Iaşi. „Şi aici când am ajuns micuţul era decedat de cel puţin o oră. Părinţii nu au ştiut să explice ce s-a întâmplat“, a mai spus Cuciuc.

Ea a precizat că a sesizat poliţia în ambele cazuri pentru a se face anchetă.

„Se aşteaptă rezultatele necropsiilor şi în funcţie de acestea vom stabili ce măsuri se impun în continuare“, a precizat Virginia Pralea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citeşte mai multe mâine în

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite