S-au făcut de râs: CSMS Iaşi, învinsă pe teren propriu de Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa ieşeană nu a reuşit nici etapa această să obţină vreun punct, după ce ieri au pierdut acasă, scor 2-4, împotriva Astrei II Giurgiu. Promovarea în primul eşalon rămâne doar un vis frumos pentru jucătorii antrenaţi de Ionuţ Popa. 

Partida cu Astra II a început cum nu se poate mai prost pentru CSMS Iaşi, oaspeţii reuşind să deschidă scorul încă din primele minute ale jocului. Tot ei au fost cei care au majorat scorul, la jumătatea primei reprize având deja un avans de două goluri.

Până la pauză, Bâlbă şi Onofraş au fost de mai multe ori aproape de a reduce din handicap , însă nu au reuşit să bage mingea în poartă, exasperându-l pe antrenorul Ionuţ Popa.

Repriza a doua a adus mai multe goluri şi o partidă cu un ritm bun pentru specatorii veniţi pe stadionul „Emil Alexandrescu". Scorul nu a decurs însă în favoarea echipei ieşene. Atacanţii au ratat din situaţii clare de gol, iar oaspeţii au reuşit să mai marcheze încă două goluri. Scor final: CSMS Iaşi - Astra Ploieşti II 2 - 4, iar specatorii prezenţi pe stadion i-au cerut, la finalul meciului, demisia antrenorului Ionuţ Popa.

În urma rezultatului de ieri, CSMS Iaşi se situează pe poziţia a IX-a, în prima serie a Ligii a II-a. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite