Rockerii şi-au dat întâlnire în Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii acestui gen de muzică vor petrece la Iaşi timp de trei zile în acordurile preferate. Până pe 10 septembrie aceştia îşi pot vota favoriţii pentru a-i vedea cântând live  la Rock’N’Iaşi.

Pe site-ul festivalului, rockerii care vor participa la eveniment pot alege trupele pe care vor să le asculte în Sala Foaier a Casei de Cultură a Studenţilor. La secţiunea Metal participanţii pot vota una dintre trupele Dark Aevum, Abnormyn Deffect, Almost in Range, Apa Sâmbetei, Backlash, Celestial Grounds, Demonocracy, Faceplant, Heavy Duty, Indian Fall, Innergrave, Interval, Malpraxis, Nocturn, Progeria, Scheol, Silver Bullet, Sincarnate, Targ3t, Tommy Doze sau Westfalia.


Amatorii genului Core pot vota una dintre trupele ElectriKore, 13Rituals, Armies of Enlil, Bad Captain, Deathdrive, Hate, Infected Rain, Mercedes Band, Relative, Skullp sau Todo. Cea de-a treia categorie pentru care pot vota participanţii la festival este Alternativ.


Abonamente până pe 13 septembrie


Printre trupele care pot participa se numără 789Art, Beauty and the Rat, Bloodprint, ClickLife, Dolbee, Fingerprint, Greenish, Luni la teatru, Magnum Opus, No Antidote, Red Magnetic, Street Symphony, The Glimpse, Toy Machines sau Umbra. Fiecare îşi poate exprima opţiunea votând trupa preferată pe site-ul evenimentului.


Cei care nu se vor mulţumi doar să voteze trupa preferată îşi pot cumpăra abonamente sau bilete la eveniment. Preţul unui abonament este 40 de lei, iar acesta poate fi achiziţionat până pe 13 septembrie numai online, de pe site-ul myticket.ro. Ieşenii care vor să participe doar la una dintre cele trei seri ale festivalului îşi pot cumpăra bilete la preţuri mai mici chiar de la intrarea în Casa de Cultură a Studenţilor.


Excepţie face seara Metal, de pe 15 septembrie, unde preţul intrării va fi 40 de lei. Biletele pentru serile Core şi Alternativ costă câte 15 lei. De asemenea, prin tragere la sorţi, în fiecare seară, cei care au bilet sau abonament pot câştiga câte un bax de bere, iar prin tragere la sorţi, pe 15 septembrie, un cumpărător de abonament va putea câştiga 500 de lei.


Pe perioada festivalului, participanţii se vor putea şi caza la Iaşi. Organizatorii oferă locuri în Campusul Tudor Vladimirescu, în căminul T18. Preţul unei camere este 17 lei pe noapte de persoană, iar camerele sunt de patru persoane. Limita vizitatorilor este de 50 de locuri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite