Au fost afişate rezultatele finale la Bacalaureatul 2011, sesiunea de toamnă. Peste 130 de note au fost micşorate în urma recorectării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a fi primul care află ce rezultate au fost obţinute la contestaţiile depuse la Bacalaureat în Iaşi pentru sesiunea din toamnă, 2011.

Ora 16.20 În urma soluţionării contestaţiilor, procentul de promovabilitate la nivelul judeţului Iaşi este de 20,01%.133 de teze au obţinut note mai mici decât nota iniţială. Mai mult, 14 note care au fost peste 5, în urma recorectării au scâzut sub 5. Doar 80 de teze au obţinut note mai mari decât nota iniţială.

Ora 15.55 Rezultatele nu sunt mai bune nici la centrul de examinare „Dimitrie Leonida“. Aici, din cei 70 de candidaţi care au depus contestaţii, unul singur a reuşit să obţină o notă care să-l ajute să promoveze.

Ora 15.11: La Grupul Şcolar „Radu Cernătescu“ un singur candidat dintre cei 91 care au depus contestaţii a promovat Bac-ul de toamnă. Acesta a primit un punct şi jumătate în plus la proba de Limba Română. Procentul de promovabilitate la acest grup şcolar la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului a ajuns astfel la 11,48%.

Ora 14.50: Doar trei dintre cei 70 de tineri care au depus contestaţii la Grupul Şcolar „I. C. Ştefănescu“ au obţinut note de promovare. Doi dintre aceştia sunt foşti elevi de la Liceul Tehnoton şi unul din Răducăneni. O parte dintre cei care au contestat notele au primit doar câte 50 de sutimi care, însă, nu au fost suficiente pentru a le asigura o notă de promovare a examenului.

Ora 14.21: Notele finale ale Bacalaureatului de toamnă au fost afişate deja la centrele de examinare.

Peste 700 de liceeni nu au fost mulţumiţi de notele pe care le-au primit la Bacalaureatul de toamnă. 715 de contestaţii au fost înregistrate la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Cele mai multe, 304, au fost înregistrate la matematică şi istorie. 243 de contestaţii au fost depuse şi la probele de chimie, biologie, geografie, fizică, informatică şi discipline socio-umane, iar altele 168 la proba de limba română. 

Promovabilitatea la nivelul judeţului Iaşi pentru sesiunea a doua a examenului de maturitate înainte de contestaţii este de 18,84%.

Citeşte „radiografia“ sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat din acest an accesând linkurile de mai jos:

Topul liceelor din Iaşi cu promovabilitatea cea mai mare la Bac-ul de toamnă UPDATE

UPDATE Dezastru la cea de-a doua sesiune de Bac. Doar 26 din 310 candidaţi au promovat la un liceu din Iaşi FOTOGALERIE

Candidaţii ieşeni care au promovat Bac-ul de toamnă au sărbătorit succesul cu bere

Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă. Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Iaşi

Bac-ul, probă imposibilă la şcoala din Holboca. Doi ani la rând, niciun promovat. Directorul: „Anul viitor va fi mai bine“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite