Iaşi: Revista presei regionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Revista presei regionale
Iaşi: Revista presei regionale

Aflaţi care sunt cele mai interesante subiecte din ediţiile „Adevărul de Seară“ din Moldova.

Suceava

De duminică se deschide Festivalul Medieval


Suceava va trăi pentru o săptămână experienţa întoarcerii în timpurile  medievale. Duminică, începând cu ora 19.00, va debuta tradiţionalul „Festival medieval”, aflat la a IV-a ediţie, care propune sucevenilor dar şi turiştilor aflaţi în aceste zile în oraş, piese de teatru, turniruri, recitaluri şi lupte. (Ionuţ Zgîmbău)

Neamţ

Romaşcanii au dat de gustul laptelui la dozator


image


Aparatul a fost instalat acum trei săptămâni în piaţa centrală a oraşului, iar cumpărătorii preferă dozatorul pentru că, la acelaşi preţ, au garanţia calităţii produsului. Aparatul a fost adus din Elveţia, la preţul de 7.000 de euro. (Anca Sevastre)

Bacău

Lozurile în plic prind bine la băcăuani


Băcăuanii dornici să se îmbogăţească rapid trec zilnic pe la agenţiile loto din oraş.
Dacă majoritatea îşi cumpără bilete la 6/49, pe care completează cel mai adesea o variantă, mulţi dintre ei nu uită la ieşirea din unitate să tragă şi un loz în plic. Ei spun că nu ştie de unde sare norocul. (Daniela Pilat)

Vaslui
Contestaţiile blochează banii UE în judeţ


Lucrările pentru unul din cele mai mare contracte pe bani europeni depus prin Programul Operaţional Regional (POR) nu pot fi demarate din cauza a trei contestaţii. Valoarea contractului de finanţare este de peste 95 de milioane de lei, iar licitaţia de atribuire a lucrărilor nu a fost finalizată din cauza contestaţiilor. (Alina Stan)

Botoşani

Botoşănenii, desenaţi de discipolii lui Ştefan Popa Popa’s


image


Trei elevi ai cunoscutului caricaturist român au creat joi seară portretele în doar câteva minute. Evenimentul se desfăşoară în cadrul festivalului umoristic „ Cu lama de râs”. Curioşii au fost „imortalizaţii” în mai puţin de zece minute, iar portetele nu au costat nimic. (Anca Nechita)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite