Iaşi: Revista presei regionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Revista presei regionale
Iaşi: Revista presei regionale

Aflaţi care sunt cele mai interesante subiecte care vor apărea astăzi în publicaţile „Adevărul de Seară“ din regiunea Moldovei.

Iaşi
Avocaţii merg în vacanţă la Polul Nord


Apărătorii se răsfaţă în cele două luni de vacanţă judecătorească cu excursii dintre cele mai exotice. Avocaţii Gianina Poroşnicu şi Alfred Ţapciuc îşi doresc să facă o expediţie la Polul Nord în acest an, în timp ce Marius Striblea estehotărât să faccă turul Europei. (Cătălina Cocoloş)

Bacău
Pensionarul-student care a făcut zece facultăţi în şapte ani


image


Băcăuanul Ioan Hanganu s-a dedicat toată viaţa studiului. În tinereţe a făcut Facultatea de Agronomie din Iaşi şi cursuri de pilotaj la Bacău. În ultimii şapte ani a fost student cu note mari la Drept, Jurnalistică,  Economie, Psihologie, Sociologie şi a urmat şi facultăţi de limbi străine. (Cezara Duţă)

Botoşani
Canicula a făcut zeci de victime


Un bărbat cardiac şi-a pierdut viaţa fiind afectat de temperaturile ridicate, iar 30 de botoşăneni au ajuns la spital fiindcă se simţea rău. Dintre acestea zece persoane au fost aduse de ambulanţă la Urgenţe, după ce au leşinat pe stradă. (Mihaela Iacob)

Neamţ
Plimbări cu poneiul la Ştrand


O plimbare pentru copiii cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani costă trei lei. În timp ce prichindeii iau lecţii dă călărie, părinţii se pot relaxa făcând plajă şi la complexul de agrement. (Mihael Balint)

image



Suceava
Flori decorative în centru, buruieni la periferie


Angajaţii de la Spaţi Verzi Suceava au plantat sute de mii de fire de plante ornamentale în centrul oraşului, dar au neglizat zonele verzi de la marginea oraşului. Cheltuielile totale făcute de Primărie pentru plantele decorative se ridică la peste 400.000 de lei. (Dan Marţuneac)


Vaslui
Centrul istoric, refăcut cu fonduri UE


Centrul municipiului Bârlad va fi modernizat în următorii trei ani cu ajutorul unui proiect de 4,5 milioane de euro, finanţat de Uniunea Europeană. Astfel, din acest an vor fi restaurate Muzeul „Vasile Pârvan“ şi Teatrul „V.I. Popa“, iar parcul din apropierea instituţiilor va fi extins.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite