Revelion 2010 în stradă la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii sunt aşteptaţi la un spectacol în aer liber în noaptea dintre ani care îi va costa 85.000 de euro.

Trupe din ţară şi străinătate vor urca pe una din cele mai mari scene amenajate până acum la Iaşi în noaptea dintre ani. Spectacolul organizat în aer liber va începe de la 20.30 cu un concert al celor de la Autentic după ce încălzirea va fi făcute de un DJ din Iaşi. „Fiecare artist va cânta câte 45 de minute", a spus Cosmin Coman, director în cadrul Primăriei.

Acesta a precizat că pe scena din centrul oraşului vor urca DJ Sava & Raluca şi DJ David & Dony. De la ora 22.30, sunt aşteptaţi cei de la Zdob şi Zdub, iar 2 Unlimited va începe concertul de la 23.15 care va dura până la miezul nopţii. „La 24.00 este programat spectacolul de artificii corelat cu muzica care va dura în jur de 20 de minute, apoi DJ Rynno & Sylvia va susţine concertul. În final, DJ-ul din Iaşi va încheiat spectacolul de aproape şase ore", a explicat Coman.

Artiştii trupelor din ţară vor fi cazaţi la Hotel Moldova, iar cei de la 2 Unlimited vor sta până pe 2 ianuarie la Select. „Anita Doth a ajuns în Iaşi de miercuri, iar partenerul ei va sosi în ziua concertului", a anunţat Coman. Onorariul trupei de top în anii '90 este de 15.000 de euro, iar cei de la Zdob şi Zdub vor încasa pentru concertul de Revelion 8.500 de euro. Trupele de DJ vor primi pentru spectacole câte 4.250 de euro, iar Autentic 2.550 de euro. Întregul spectacol, fără focul de artificii va costa în jur de 55.000 de euro.

Odiseea Spaţială în faţa Palatului Culturii

Municipalitatea anunţat pentru noaptea dintre ani un show inedit de muzică şi artificii. În jur de 4.500 de efecte luminoase vor fi sincronizate cu ritmul a cinci melodii de la ABBA, Era, Michael Jackson, dar şi pe temele muzicale din Odiseea Spaţială şi Piraţii din Caraibe. Pentru acest spectacol, s-au alocat alţi 30.000 de euro de la bugetul local.

Foto: Pregătirile pentru focul de artificii din această seară

image

Directorul primăriei a precizat că pentru spectacolul de Anul Nou a fost montată cea mai mare scenă adusă până în prezent la Iaşi. Aceasta va avea 400 de metri pătraţi, iar înălţimea va fi de 11 metri. Cinci ecrane de câte 12 metri pătraţi şi un altul de 35 de metri pătraţi vor reda spectacolul de aproape şase ore din faţa Palatului Culturii.

Foto: Pregătirile scenei înală de 11 metri

image
Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite