Returul optimilor din Liga Campionilor la popice se joacă astăzi la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Popicarii de la CRF Olimpia Iaşi vor juca astăzi returul optimilor de finală din optimile de finală ale Ligii Campionilor la popice împotriva nemţilor de la SKV Rot Weiss Zerbst.

Partida va avea loc de la ora 13.00, pe arena CFR Iaşi. Adversarii popicarilor ieşeni au declarat că au venit în România pentru a obţine un nou success în competiţie, după ce în prima manşă au reuşit să învingă Olimpia Iaşi cu 8-0 la puncte de meci şi cu 186 la puncte de set.

„Am venit la Iaşi pentru o nouă victorie, am deplasat un lot valoros la Iaşi şi mâine ne aşteaptă un meci greu. Sper să câştigăm în faţa campioanei României, pe care o consider o echipă valoroasă, o echipă de Liga Campionilor pot spune. Mulţumim gazdelor de la clubul sportiv CFR Iaşi pentru modul cum ne-au primit şi pentru ospitalitate", a declarat Günther Doleschel, antrenorul echipei germane.

„Vom juca mâine pentru un succes notabil în faţa campionilor mondiali de la Zerbst. Eu cred că va fi un joc frumos şi mai cred în victoria noastră", a spus şi Remus Antimirescu, antrenorul Olimpia Iaşi.

Veteranii popicelor din Iaşi, participare la Cupa Sibiului

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite