Iaşi: Reţetă de făcut bani în cortul-bordel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Reţetă de făcut bani în cortul-bordel
Iaşi: Reţetă de făcut bani în cortul-bordel

Ieşenii care obţineau bani de pe urma fetelor pe care le obligau să se prostitueze într-un cort au fost trimişi în judecată.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au acuzat şase oameni de trafic de persoane şi de minori, constituirea unui grup infracţional organizat şi prostituţie.

Potrivit rechizitoriului, Constantin Stan (53 de ani) a pus pe piciorare „afacerea" încă din anul 2006. Bărbatul, împreună cu alte persoane, a racolat mai multe tinere cărora le promitea locuri de muncă într-un restaurant pe care l-ar fi deţinut.

„Afacere de familie"

„Racola şi găzduia tinere minore sau majore, le îndemna sau constrângea uneori prin fraudă şi înşelăciune să întreţină relaţii sexuale, contra cost, banii fiind însuşiţi de către inculpat", se precizează în rechizitoriu. Bărbatul ar fi cumpărat o fată, cu 1.000 de euro, şi de la Sorin Bulubaşa (23 de ani), care a venit la Iaşi pentru a o supraveghea pe tânără. Constantin Stan era ajutat de soţia Mariana (41 de ani) şi fiica sa Simona (21 de ani), care se ocupau de cazarea lor, le supravegheau şi dădeau anunţuri la rubrica de matromoniale a unui ziar local pentru a găsi clienţi.

Apoi fetele erau obligate să se prostitueze în două garsoniere, într-un garaj mobilat şi într-un cort situat în spatele unui bloc din zona Socola. Procurorii au identificat 11 victime, care întreţineau relaţii sexuale cu 11-15 clienţi pe zi. Banii obţinuţi erau luaţi de membrii grupării. Doar de pe urma unei fete, Stan a obţinut 300.000 de lei. Pe lângă Constantin Stan, fiica, soţia şi Sorin Bulubaşa, procurorii au mai trimis în judecată două tinere, pentru prostituţie.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite