Iaşi: Angajat al Regionalei de Drumuri şi Poduri prins când lua şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Angajat al Regionalei de Drumuri şi Poduri prins când lua şpagă
Iaşi: Angajat al Regionalei de Drumuri şi Poduri prins când lua şpagă

Un controlor de trafic a fost prins în flagrant noaptea trecută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi în timp ce lua 100 de euro mită de la un transportator de persoane basarabean.

În urmă cu o săptămână, Valentin Baranga (37 de ani), angajat al Regionalei de Drumuri şi Poduri Iaşi, a oprit un şofer basarabean care făcea transport de persoane şi i-a cerut să-l pună în legătură cu şeful lui din Republica Moldova.

Oamenii legii susţin că Baranga i-a spus patronului că, în schimbul sumei de 600 de euro, îl va scuti de plata rovinietei, în valoare de 17 lei pe zi, timp de un an. Basarabeanul i-a spus că nu are aceşti bani. Baranga ar fi negociat cu bărbatul şi, în cele din urmă a rămas să primească suma de 100 de euro.

După acest episod, patronul s-a dus glonţ la procurori şi le-a povestit totul.  Marţi seara, când şoferul a trecut din nou prin punctul de trecere a frontierei de la Sculeni, Baranga l-a pus să tragă maşina într-un loc ferit.

În momentul în care şoferul moldovean i-a dat cei 100 de euro, au apărut procurorii.
Angajatul Regionalei de Drumuri şi Poduri Iaşi s-a ales cu dosar penal pentru luare de mită şi va fi cercetat în libertate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite