Rectori ieşeni confirmaţi pe bandă rulantă de Ministerul Educaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul Vasile Vîntu a fost ales rector la Agronomie
Profesorul Vasile Vîntu a fost ales rector la Agronomie

Joi, 8 martie şi vineri, 9 martie au fost confirmaţi în funcţie rectorii Ion Giurmă, Atena Elena Simionescu şi Vasile Vîntu de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi", Arte şi Agronomie.

Cei trei rectori ieşeni care au fost aleşi în fruntea instituţiilor de învăţământ superior au primit confirmarea în funcţie de la Ministerul Educaţiei.

Vineri, 9 martie au primit ordin de la ministrul Cătălin Baba rectorul Ion Giurmă, reales în fruntea Universităţii Tehnice „Gh. Asachi". La această universitate a fost organizat şi turul doi al alegerilor după ce s-a constata că mai multe cadre didactice au votat deşi nu aveau acest drept pentru că au depăşit vârsta de pensionare.

UPDATE Dinozaurii ilegali care au fraudat alegerile de la Politehnica din Iaşi FOTOGALERIE

Rectorul Giurmă, incompatibil. Soţia îi este mâna dreaptă în Universitatea Tehnică

Tot pe 9 martie a fost confirmată în funcţie şi Atena Elena Simionescu, aleasă în fruntea Universităţii de Arte „George Enescu" Iaşi. Confirmarea a venit la mai bine de 30 de zile de la alegerea noii conduceri.

Universitatea de Agronomie are un nou rector. Vezi cine a câştigat alegerile UPDATE

Joi, 8 martie a fost confirmat pe postul de rector la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad" şi Vasile Vîntu. Urmează ca după confirmare să se numească prorectorilor şi concursul pentru funcţiile de decani.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite