Reclamă de mii de euro pentru judeţul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multe drumuri judeţene sunt din pământ şi piatră
Multe drumuri judeţene sunt din pământ şi piatră

Şefii Consiliului Judeţean vor cheltui 40.000 de euro pentru a promova imaginea Iaşiului. Cu zeci de kilometri de drumuri judeţene de pământ şi piatră, şcoli în şantier şi spitale dărăpănate, judeţul va fi promovat cu albume, pixuri şi insigne.

Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi va organiza în câteva săptămâni o licitaţie publică pentru a cumpăra materiale promoţionale în valoare de 40.000 de euro. Edilii vor achiziţiona 8.000 de albume de prezentare a judeţului, CD-uri, sacoşe de carton şi pixuri personalizate, insigne cu stema judeţului, hărţi ale judeţului şi materiale de prezentare cu cifre, date şi proiectele de investiţii. Proiectul face parte dintr-un „program profesionist de promovare a imaginii judeţului“, iar materialele vor fi oferite delegaţiilor oficiale care vizitează CJ şi primăriilor din judeţ.


Astfel, şefii judeţului vor realiza un set de prezentare şi informare despre istoria, cultura şi geografia judeţului.


„Judeţul cu o puternică încărcătură culturală şi istorică nu utilizează suficient aceste resurse în scopul promovării propriei imagini. Iaşiul este puţin cunoscut şi atractiv pentru potenţialii investitori şi principala cauză o reprezintă insuficienta mediatizare“, a spus Cristian Stanciu, iniţiatorul proeictului. Şefii judeţului sunt cunoscuţi pentru risipa banilor publici.


Ei au cheltuit aproape 80.000 de euro pe două studii de oportunitate la Aeroport şi Centrul Expoziţional Moldova pentru a şti cum să gestioneze cele două investiţii.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite