Circ până în ultima zi de mandat în Consiliul Judeţean Iaşi: Simirad lăsat fără maşină şi telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful judeţului Iaşi în mandatul 2008-2012, Constantin Simirad, a  rămas fără telefon şi maşină de serviciu, deşi noul preşedinte al instituţiei nu s-a instalat în funcţie.

"La ce-i trebuie maşină? Să se ducă la piaţă? Maşinile sunt blocate la garaj. Am făcut ordine“, a spus Victor Chirilă, vicepreşedinte al CJ în mandatul 2008-2012, care va ocupa aceeaşi funcţie şi în noul mandat.

Simirad şi Adăscăliţei, actori de circ la CJ

Chirilă şi Constantin Adăscăliţei, vicepreşedinţi în mandatul 2008-2012, s-au aflat în conflict deschis cu Simirad în ultimii ani. La rândul lui, Simirad i-a lăsat pe cei doi subalterni fără secretare şi fără maşini de serviciu. Şeful CJ din fostul mandat le-a luat acestora atribuţiile spunând că cei doi nu-şi fac treaba şi nu-şi merită banii.

Simirad nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia celor doi vici. Noii consilieri judeţeni vor fi investiţi în funcţii miercuri. Simirad va fi înlocuit de Cristian Adomniţei (USL), care a câştigat alegerile de duminică, 10 iunie. "Noi vrem să intrăm cât mai repede în activitatea moului mandat. Nu vrem să mai pierdem timpul", a spus Chirilă, care a anunţat că vrea să dea şi cu var în birourile fostului şef de CJ. Cele două funcţii de vici vor fi ocupate de Victor Chirilă (PNL) şi de Victorel Lupu (PSD).

Cristian Adomniţei (USL) a fost ales de 61,56% dintre alegătorii care au ieşit la urne. În cursă au mai intrat Petru Movilă (PDL), care a adunat 17,74% din sufragii, şi Vlad Hogea (PP-DD), care a obţinut 9,99% din voturi. Actualul şef al CJ, Constantin Simirad (UNPR), a ieşit pe locul al patrulea. Acesta a anunţat că se retrage din viaţa politică. Declaraţia o citeşti AICI

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite