Răsfăţ pentru olimpicii ieşeni: tinerii au un club numai al lor dotat cu aparatură de ultimă generaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi când se află într-o bibliotecă, „elevii digitali“ ignoră cărţile şi se concentrează pe tehnologie
Şi când se află într-o bibliotecă, „elevii digitali“ ignoră cărţile şi se concentrează pe tehnologie

În primăvara anului viitor, la Iaşi se va lansa Clubul IQ, un spaţiu dedicat în exclusivitate olimpicilor naţionali şi internaţionali, format din trei încăperi dotate cu echipamente IT şi tehnologie modernă.

Elevii care obţin rezultate excepţionmale la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor avea din primăvara anului 2013 un spaţiu unde se vor putea bucura de cele mai noi tehnologii. Fundaţia Comunitară Iaşi doreşte să deschidă Clubul IQ prin intermediul căruia tinerii să aibă acces la programe de dezvoltare personală şi profesională organizate în colaborare cu instituţii şi companii locale, dar şi din străinătate.

Creierele Iaşiului, premiate cu gadgeturi

Încă o pierdere în educaţie: elevul anului din Iaşi vrea să studieze în străinătate

Clubul IQ va avea trei săli: o bibliotecă virtuală ce le va facilita olimpicilor accesul la publicaţii online de specialitate, abonamente la cele mai prestigioase colegii din lume, o sală de creaţie şi training dotată cu whiteboards, smartboards, sticky walls, videoproiector, în cadrul căreia se vor desfăşura workshop-urile de dezvoltare personală şi profesională şi o sală de recreere dotată cu jocuri video, table game şi board games care să încurajeze activităţi fizice şi de socializare.

Creierele Iaşiului aleg universităţile din afară

Geniile din Iaşi care fac cinste României în alte ţări

„Olimpicii vor beneficia de facilităţi, ca semn de recunoaştere şi de susţinere a performanţei, precum acces la cursuri, seminare şi laboratoare din mediul academic universitar, invitaţii la teatru şi muzee, bilete la cinematograf, abonamente la săli de fitness, transport local gratuit", spune Ines Prodan, coordonator Fundraising şi Evenimente la Fundaţia Comunitară Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite