Raliul Iaşiului în imagini. Află unde se întrec concurenţii astăzi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de curioşi la Raliul Iaşiului în centru
Sute de curioşi la Raliul Iaşiului în centru

Sute de ieşeni au luat parte, ieri după-amiază, la Superspeciala organizată în centrul oraşului cu ocazia celei de-a VIII-a ediţie a Campionatului Naţional de raliuri.

Curioşii s-au strâns la Râpa Galbenă ieri, după ora 16.00. Oamenii au venit la Fundaţie pentru a vedea demonstraţiile echipajelor înscrise în etapa de la Iaşi a Campionatului Naţional de Raliuri-Dunlop.

Sute de curioşi la Raliul Iaşiului în centru

Sâmbătă, echipajele înscris în concurs se vor întrece pe trasee la Cioca Boca, Mădârjac şi Sineşti. De la ora 20.30 este programată festivitatea de premiere.La Iaşi ar putea să se stabilească şi campionul ediţiei din acest an, în pole-position pentru locul întâi aflându-se Vali Pocisteanu, care a câştigat până acum patru etape şi a adunat 103 puncte.  

image

Raliul Iaşiului a determinat schimbări majore în trafic. Până sâmbătă, ora 19.00, pe bulevardul Anastasie Panu, între Hotel Europa şi Prefectură, circulaţia autobuzelor şi microbuzelor de pe traseele 28, 28B, 41 şi 41B se va desfăşura pe strada Elena Doamna - Bucşinescu - Bulevardul Tudor Vladimirescu - Bulevardul Prof. Dr. Dimitrie Mangeron (Splai Bahlui Mal Stâng) - Podu Roş.

Circulaţia rutieră este blocată pe strada Palat

CLICK pe poze pentru a vedea fotogaleria

Citeşte şi:

UPDATE Aşii raliului îşi probează dibăcia la Râpa Galbenă, în Iaşi FOTO

UPDATE Aşii raliului îşi probează dibăcia la Râpa Galbenă, în Iaşi FOTO

Vezi cum s-au descurcat aşii raliului la Superspecială

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite