RATP Iaşi a rămas cu buza umflată după groaznicul accident de tramvai de la Fundaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Iaşi a respins cererea Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Iaşi de a se constitui parte civilă în dosarul accidentului de la Fundaţie. Vatmanul Cristian Diaconu a fost acuzat că a lovit şase maşini şi un autobuz, iar în urma impactului un agent de la penitenciar a decedat şi mai multe persoane au fost rănite.

Astfel, RATP Iaşi nu va primi la finalul procesului despăgubiri. La termenul de la sfârşitul săptămânii trecute, Judecătorai Iaşi a respins şi cererea de constituire de parte civilă a unui şofer implicat în accident.

„S-au făcut adrese către penitenciar şi către trei spitale pentru a preciza dacă se constituie parte civilă.  S-a dat termen pe 20 septembrie", a declarat Anca Drăgoi, avocata lui Cristian Diaconu.

ncheta în cazul „tramvaiului-groazei” s-a terminat

Iaşi: Fratele asistentei rănită grav de tramvaiul fără frâne: „E un miracol că a scăpat doar cu nişte fracturi!“ (FOTO, VIDEO, UPDATE)

Cristian Diaconu a fost implicat pe 21 martie în groaznicul accident de la Fundaţie. Tramvaiul pe care-l conducea a intrat în şase maşini şi un autobuz.În urma impactului, agentul- şef adjunct Dănuţ Condurache (43 de ani) din cadrul Penitenciarului Iaşi şi-a pierdut viaţa, iar Mirela Drăguşanu, asistenta medicală aflată lângă el, a fost grav rănită.

image

De asemenea, au fost rănite mai multe persoane. Cristian Diaconu a fost trimis în judecată, în martie 2012, pentru de ucidere din culpă şi trei infracţiuni de vătămare corporală din culpă.

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru ştiri proaspete din judeţ.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite