Protestul RATP de mâine: 5 minute fără transport public şi faruri aprinse pentru două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Regiei Autonome pentru Transport Public vor fi solidari mâine cu protestul bugetarilor. Aceştia vor cicula timp de două ore cu farurile aprinse, iar de la ora 13.00, timp de 5 minute nu vor ieşi pe străzi.

Liderii sindicatelor RATP au anunţat că mâine nu vor paraliza transportul public în comun. În semn de solidaritate, şoferii RATP vor aprinde la ora 12.00 farurile, iar de la ora 13.00 până la 13.05 nu va circula niciun mijloc de transport în comun pe străzile municipiului. Câteva sute de salariaţi ai RATP vor lua parte la mitingul din faţa Palatului Culturii.

„Vom fi solidari cu mitingul bugetarilor. Nu facem grevă, dar vom participa la miting în semn de solidaritate. De la 12.00 la 14.00 toate microbuzele, autobuzele şi tramvaiele vor merge cu farurile aprinse, iar la 13.00, timp de 5 minute nu va circula niciun mijloc de transport“, a spus Radu Barbu, liderul sindicatului SALT.

Reprezentanţii salariaţilor RATP nu exclud nici posibilitatea ca acţiunile lor de protest să ia amploare. „Mâine vom fi doar solidari, dar dacă nu se rezolvă nimic vor urma pichetări şi toate celelalte. Fiecare dintre noi are un pensionar şi este normal să fii solidar“, a spus Vasile Sandu, liderul Sindicatului LIber din cadrul RATP.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite