Protestatarul singuratic din Iaşi, în a noua zi de miting cu copii ţinuţi în frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Bălănescu, ieşeanul care a protestat singur timp de nouă zile împotriva corupţiei din Primăria Iaşi, a venit astăzi însoţit de doi copii.

Protestatarul-singuratic din faţa Primăriei Iaşi, ridicat de mascaţi

Sorin Bălănescu, preşedintele Forumului Asociaţiilor Publice pentru Transparenţă în Administraţie, a venit pentru a noua oară să protesteze în faţa Primăriei. De această dată, bărbatul nu a venit singur, ci însoţit de o cunoştinţă şi cei doi copii ai săi. Înfofoliţi pentru a face faţă ninsorii, băieţii erau înarmaţi cu pancarde cu mesajele „Cine este cinstit în România“ şi „Domnule Chirica xeroxeazăte.Iaşiul are nevoie de directori ca tine“.

„Protestez şi eu astăzi pentru că am un teren câştigat în instanţă, dar nu am cale de acces la el din cauza celor din Primărie care favorizează infractori“, a spus Gabriel Rădună, patronul unei firme de construcţii.

Bălănescu a cerut demisia primarului Gheorghe Nichita şi a dat vina pe edil pentru străzile pline de zăpadă. „Pe Nichita l-aţi votat, Iaşiul în zăpadă este îngropat“, scria pe pancarda protestatarului.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele evenimente din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite