Iaşi: Prostituată trimisă în judecată pentru că şi-a tâlhărit clientul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Prostituată trimisă în judecată pentru că şi-a tâlhărit clientul
Iaşi: Prostituată trimisă în judecată pentru că şi-a tâlhărit clientul

Ana Maria Vidră (19 ani) a fost acuzată de procurori că în decembrie 2006 i-a luat unui client 14.000 de euro şi 10.000 de lei

O noapte de plăcere l-a costat pe un ieşean jumătate din banii de casă.  Florin U. (37 de ani) a fost adormit cu diazepam şi a rămas fără 14.000 de euro şi 10.000 de lei.  Potrivit rechizitoriului, la sfârşitul lunii noiembrie 2006 bărbatul s-a cazat la o pensiune de pe bulevardul Metalurgiei (aproape de Tepro).

Într-o seară a contactat o tânără care a dat anunţ în presa locală la rubrica „Matrimoniale”. Ana Maria Vidră s-a deplasat la hotel şi pentru 500 de lei a întreţinut relaţii sexuale cu Florin U. După noaptea de plăcere bărbatul a contactat-o din nou pe tânără şi au programat o altă întâlnire.

Pe data de 2 decembrie Ana Maria Vidră a venit  la pensiunea şi după ce a întreţinut relaţii sexuale cu bărbatul pentru 500 de lei, tânăra i-a strecurat în băutură  un diazepam, pe care i l-ar fi dat „protectorul” ei. Când Florin U. a adormit fata i-a sustra toţi banii pe care acesta îi obţinuse în urma partajului cu fosta soţie.

În urma cercetărilor procurorii au trimis-o pe tânără în judecată pentru tâlhărie şi i-au dat amendă administrativă pentru prostituţie.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite