Proporţiile dezastrului de la Siraj vor fi lămurite peste câteva luni FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimele urme ale incendiului de la Siraj
Ultimele urme ale incendiului de la Siraj

Cauzele care au dus la izbucnirea incendiului din cartierul Frumoasa rămân în continuare un mister. Abia la sfârşitul săptămânii, şefii de la ISU vor afla de la ce s-au declanşat flăcările.

FOTO VIDEO Incendiu de proporţii în Siraj. Pompierii ieşeni se luptă de la ora 02.00 cu flăcările care au cuprins tone de marfă

Reprezentanţi de la Inspectoratul pentri Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean vor începe de mâine să verifice cauzele care au dus la izbucnirea incendiului de pe 14 aprilie. „Perimetrul este izolat, păzit, nimeni nu este lăsat să intre. Vom începe de mâine verificările pentru ca până la sfârşitul săptămânii să stabilim cauza probabilă a incendiului", a spus Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU.

Pompierii sting incendiul de la Siraj

Ieşenii care şi-au pierdut afacerea înainte de Paşte: „Este o catastrofă! Totul s-a făcut scrum“ FOTO

Abia după identificarea cauzelor, va fi formată o altă comisie care să stabilească valoarea pagubelor. Comisia mixtă va trebui să vorbească cu fiecare din cei 200 de comericianţi care aveau standuri în Siraj, astfel că ancheta va dura câteva luni.

Un alt incendiu devastator a fost cel din Pub 25, din campusul universitar Tudor Vladimirescu. Cinci luni a durat până când poliţiştii au ajuns la o concluzie: aceştia au propus ca nimeni să nu fie anchetat penal pentru izbucnirea incendiului.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite