Promoţie electorală la tonetele regiei de transport din Iaşi: cumperi un bilet, primeşti ziarul primăriei gratis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefii Primăriei Iaşi intensifică acţiunile de imagine. Ziarul municipalităţii, tipărit din bani publici şi care promovează cu preponderenţă imaginea lui Gheorghe Nichita, candidat pentru un nou mandat, este distribuit acum şi la chioşcurile unei regii din subordine.

Ieşenii care folosesc transportul public din oraş primesc la tonetele de bilete, de voie-de nevoie, "Curierul de Iaşi", o fiţuică tipărită într-un tiraj impresionant şi care laudă acţiunile Primăriei Iaşi.

Ziarul este înmânat de vânzătoarele de la tonete odată cu biletul achizionat. Ultimele date arată că şefii Primăriei Iaşi folosesc, din bugetul public, peste 70.000 de lei pentru tipărirea publicaţiei săptămânale într-o perioadă de trei luni. Tirajul mediu declarat de Primărie este mult peste potenţialul pieţei, undeva în jurul a 34.000 de exemplare la fiecare apariţie.

Fiţuica de propagandă a primarului din Iași. Află aici câţi bani publici înghite publicaţia

De regulă, ziarul este distribuit prin intermediul centrelor de cartier ale primăriei, în punctele de încasare ale Termoservice şi la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni.

Apropierea alegerilor pentru desemnarea unui nou primar i-a determinat pe coordonatorii publicaţiei să intensifice acţiunile de distribuţie, iar publicaţia este înmânată acum, fără explicaţii suplimentare, şi ieşenilor care folosesc transportul public din oraş. 

De altfel, în cele opt pagini ale săptămânalului fotografia primarului actual de Iaşi, Gheorghe Nichita, apare de patru ori, inclusiv în pagina de deschidere. Ziarul descrie în termeni elogioşi orice acţiune în care este implicat edilul PSD-ist.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite