Promisiunile noului preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi. Cap de listă, veşnicul Aeroport FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima şedinţă a Consiliului Judeţean Iaşi
Prima şedinţă a Consiliului Judeţean Iaşi

Cristian Adomniţei, noul şef al Consiliului Judeţean Iaşi, a anunţat la şedinţa de validare a noilor aleşi, care sunt proiectele din agenda mandatului 2012-2016. În şedinaţa de miercuri au fost votaţi şi noii vicepreşedinţi ai CJ: Victorel Lupu (PSD) şi Victor Chirilă (PNL).

Preşedintele CJ a menţionat că priorităţile mandatului său sunt cele prezentate în campania electorală. "Nu sunt doar promisiuni, ci vor fi împliniri. În următorii ani dorim să facem lucruri importante pentru Iaşi. Începem cu Aeroportul, ca mai stringentă şi importantă problemă a judeţului. Pe listă mai sunt autostrada şi spitalul regional. Locurile de muncă şi polul de dezvoltare agroindustrială sunt şi ele printre priorităţi", a anunaţat Cristian Adomniţei.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Cum arată noua hartă politică a judeţului Iaşi

Şi cei doi vicepreşedinţi au precizat că modernizarea Aeroportului din Iaşi se află pe primul loc în lista priorităţilor. "Aeroportul a fost şi în celelalte mandate o prioritate, dar poate acum i-a venit rândul mai ales dacă vom avea susţinerea Guvernului", a spus Lupu.

Prima şedinţă a Consiliului Judeţean Iaşi

De la prima şedinţă a CJ unde au fost invitaţi rectori şi oficiali ieşeni a lipsit fostul preşedinte al judeţului Constantin Simirad. "Îmi pare rău că nu-l văd aici pe domunul Simirad. Sunt convins că s-a străduit să-şi facă treaba cât a fost în fruntea CJ. Îmi cer scuze pentru modul neelegant cu care a fost tratat în ultimele zile“, a spus Adomniţei, făcând referire la faptul că acesta a fost lăsat de cei doi vicepreşedinţi din mandatul 2008-2012 fără maşină şi fără telefon de serviciu. Mai multe citeşti AICI

Totodată, în prima şedinţă de CJ şi-a anunţat demisia din funcţia de consilier şi deputatul Petru Movilă, acesta preferând să reprezinte, în continuare, Iaşiul în Parlament. Mai mult, Vlad Hogea, ales în fruntea listei de consileiri PP-DD a depus jurământul în şedinţa de miercuri, dar a anunţat că la următoarea întâlnire se va retrage din for, locul lui fiind preluat de Liviu Vornicu.

Vezi aici lista cu toţi consilierii judeţeni AICI

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite