Programul pentru comercianţii care vor să se înscrie la Sărbătorile Iaşiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei au anunţat perioadele în care vor fi realizate înscrierile pentru Sărbătoarea Vinului, spaţiile pentru comercializarea produselor alimentare, celor din piele şi blană, dar şi a produselor alimentare.

Municipalitatea ieşeană a făcut public programul de înscrieri pentru comercianţii care vor să-şi valorifice produsele în acest an la Sărbătorile Iaşiului. Astfel, pe 16-17 şi 24 septembrie, între orele 9.00-12.00 şi 12.30-15.00, sunt aşteptaţi cei care vor să participe la Sărbătoarea Vinului. Pe 20 şi 22 septembrie, între aceleaşi ore, sunt programaţi cei care vor să vândă produse din piele şi blană, dar şi încălţăminte.

Citeşte şi:

Buget redus şi comerţ cu restricţii la Sărbătorile Iaşiului

Comercinaţii care vor să valorifice produse de artizanat, obiecte de cult şi flori sunt programaţi pe 27 şi 28 septembrie, iar între 30 septembrie şi 1 octombrie sunt aşteptaţi să se înscrie cei cu produsele alimentare. Listele vor fi finalizate pe 4 octombrie, iar pe 11 vor fi repartizate spaţiile.

În perioada 12-17 octombrie se va desfăşura Târgul de Toamnă şi a Sărbătoarea Vinului, iar spaţiile ocupate vor trebui eliberate pe 18 octombrie. Taxa de participare este de 27 de lei pezi pentru fiecare metru pătrat închiriat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite