Profesorul iubăreţ de la Arte a fost dat afară de la liceu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lui Ioan Răducea, profesorul de limba română de la Colegiul de Artă „Octav Băncilă" acuzat de mama unei eleve de clasa a IX-a că are o relaţie amoroasă cu fiica ei, i s-a desfăcut contractul de muncă începând de joi, 24 mai.

Sancţiune dură în aczul profesorului de limba română de la Colegiul „Octav Băncilă" acuzat că are o relaţie cu o elevă de clasa a IX-a.

Consiliul de administraţie al liceului a luat decizia de a i se deface contractul de muncă. Cadrul didactic are 15 zile la dispoziţie pentru a depune contestaţie.

Elevii despre profesorul iubăreţ de la Arte: „Juca «adevăr sau provocare» şi se săruta cu fetele“ VIDEO

Profesorul acuzat că are o relaţie amoroasă cu o elevă minoră a scăpat nepedepsit de Comisia de Disciplină UPDATE

„Conform articolului 280 din Legea Educaţiei, alineatul F, s-a dispus defacerea contractului de muncă. Decizia i-a fost înmânată astăzi şi de mâine nu va mai veni la ore. L-am, văzut doar două minute şi m-a întrebat unde poate contesta decizia luată. Conform legii, are 15 zile la dispoziţie pentru a contesta", spune profesorul Dana Barnea, directorul Colegiului de Artă „Octav Băncilă" Iaşi.

Anchetă la Colegiul „Octav Băncilă“ din Iaşi după ce un profesor a fost acuzat că are o relaţie amoroasă cu o elevă minoră UPDATE

 Directorul implicat în scandalul „sex în cancelarie” a scăpat de pedeapsă

Plângerea pe numele profesorului a fost depusă la conducerea şcolii şi la Poliţie pe 27 aprilie de către mama elevei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite