Fermierii din Moldova se întâlnesc la Iaşi. Vezi ce produse vor prezenta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne
Comercianţii vin în întâmpinarea ieşenilor cu specialităţi din carne

Producătorii agricoli din regiunea de nord-est a ţării vor lua parte la Târgul AGRALIM, dar şi la Festivalul Naturii, care vor avea loc între 27-30 septembrie.

Peste 100 de expozanţi din domeniul agricol şi agro-zootehnic îşi vor prezenta produsele la Centrul Expoziţional "Moldova". Târgul AGRALIM vizează trei categorii destinate: pentru agricultură (cu maşini şi utilaje agricole), pentru industria alimentară şi pentru animale şi păsări de rasă.  

Weekend cu bunătăţi din peşte, stână în aer liber şi cosmetice bio la Iaşi

Totodată, prima ediţie a Festivalului Naturii, desfăşurat simultan cu Târgul AGRALIM,  va da posibilitate micilor producători de a-şi prezenta mărfurile în faţa celor care caută produse de calitate, naturale şi ecologice.       

„Festivalul Naturii este construit pe o serie de evenimente. Sărbătoarea Recoltei are ca obiectiv valorificarea produselor alimentare autohtone şi ecologice şi de a creşte gradul de interes al populaţiei cu privire la aceste produse. La Terasa Gospodarului vizitatorii au ocazia să-şi facă aprovizionarea pentru iarnă şi pot solicita ajutorul unui bucătar gospodar pentru a pregăti borcanele cu murături, dulceţuri, zacuscă şi alte bunătăţi preparate după reţete tradiţionale. Timp de trei zile, în cadrul Secţiunii dedicate Grădinii vizitatorii vor avea parte de cele mai noi şi mai moderne modalităţi de amenajare a spaţiilor exterioare“, au anunţat reprezentanţii ABplus Events, organizatorii evenimentului.

Târg special de Paşte la Biserica Toma Cozma din Iaşi, cu stână în aer liber şi produse bio

Totodată, în cadrul Festivalului Naturii vor fi şi secţiuni dedicate vacanţelor în natură, dar şi animalelor de companie, de unde nu vor lipsi concursurile, probele de îndemânare sau demonstraţiile de coafură sau adopţiile de căţei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

   

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite