Iaşi: Fântâni arteziene pentru ţăranii din Prisăcani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşi: Fântâni arteziene pentru ţăranii din Prisăcani
Iaşi: Fântâni arteziene pentru ţăranii din Prisăcani

Viitorul parc din comuna ieşeană nu-i încântă pe vârstnici, dar tinerii îşi fac deja planuri pentru cum îşi vor petrece timpul liber. Citeşte şi: Iaşi: Parc în inima pădurii

Băncile, spaţiile pentru barbeque şi fântânile arteziene sunt numai câteva dintre „plăcerile“ de care localnicii din Prisăcani se vor bucura în cel mai scurt timp. La începutul lunii, Guvernul a aprobat un proiect în valoare de 499.185 lei, întocmit de edili pentru realizarea de spaţii de agrement.


Primăria intenţionează să ridice viitorul parc pe locul unei vechi rezervaţii de stejari de la marginea comunei. „Vor fi amenajate bănci, alei, fântâni arteziene şi spaţii pentru barbeque, astfel încât oamenii să aibă unde să-şi petreacă sfârşitul de săptămână“, a spus Constantin Chirilă, primarul din Prisăcani. Bătrânii satului susţin că nu au nevoie de parc.


„Nu cred să meargă cineva în parcul ăla. Da ce, noi nu avem bănci în faţa porţii? Aşa mai vedem şi noi cine trece pe drum“, spune tanti Maria (74 de ani). Tinerii însă văd lucrurile din altă perspectivă. „Dacă va fi un astfel de parc, cu siguranţă ne vor creşte şi nouă şansele să cucerim o fată pentru că vom avea pe unde să o plimbăm şi să fim romantici“, spune Constantin Petrea.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite