„Prinţul ţiganilor” va sta după gratii 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interlopul Cosmos Tănase nu a avut noroc nici ca traficant de cocaină
Interlopul Cosmos Tănase nu a avut noroc nici ca traficant de cocaină

Cosmos Tănase şi cei doi locotenenţi ai săi vor încerca să-i convingă pe judecătorii Curţii de Apel să-i pună în libertate. Cei trei au fost arestaţi de Tribunalul Iaşi, pe 22 februarie, pentru 29 de zile.

Ora 18.11. Curtea de Apel Iaşi a respins recursul în cazul lui Cosmos Tănase şi a locotenenţilor săi, Costel Puia şi Costel Cocai. Cei trei vor sta după gratii 29 de zile.

UPDATE 12.50: Cosmos Tănase, împreună cu cei doi locotenenţi ai săi au ajuns la Curtea de Apel. Avocaţii interlopilor au cerut acuzării să le fie pus la dispoziţie volumul 3 din dosarul de urmărire penală. Avocaţii susţin că, fără respectivul volum, nu au putut să-şi construiască apărarea.

Curtea de Apel Iaşi va judeca, pe 24 februarie, recursul la propunerea de arestare preventivă în cazul lui Cosmos Tănase şi a locotenenţilor săi, Costel Cozma şi Costel Puia. Cei trei au fost ridicaţi pe 20 februarie de procurorii DIICOT pentru trafic de cocaină.

Potrivit anchetatorilor, Cosmos Tănase, numit şi „Prinţul Ţiganilor", ar fi fost liderul reţelei. Acesta ar fi procurat 1,6 kilograme din cocaină din Spania, iar cei doi locotenenţi ai săi ar fi adus-o în ţară.

Anchetatorii susţin  că  membrii reţelei au vândut o cantitate mică de cocaină  apropiaţilor. După mai multe încercări eşuate de a vinde stupefiantele, gruparea a găsit cumpărători la Tecuci. Pe 20 februarie, Costel Cozma şi Costel Puia, zis Cocai, au fost prinşi în flagrant cu 1,3 kilograme de cocaină.  

Citiţi şi:

Cosmos Tănase a pozat în naşul „mafiei" ieşene pe Facebook GALERIE FOTO

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, reţinut pentru trafic de cocaină GALERIE FOTO

Procurorii au propus  arestarea lui Cosmos Tănase şi a celor doi locotenenţi. Ttribunalul Iaşi a decis ca cei trei să stea 29 de zile după gratii, dar aceştia au declarat recurs. „Vreau să văd ziua în care justiţia românească nu va mai aresta sau condamna oameni  în baza probelor din dosar, să nu mai conteze reputaţia pozitivă sau negativă şi nici dacă eşti un  om de rând. Principiul constituţional conform căruia nimeni nu este mai presus de lege să fie apreciat modern să nu admită ca unii să fie mai prejos de lege", a precizat Marius Striblea, avocatul lui Cosmos Tănase.

Citiţi şi:

Lux şi manele la ultima petrecere a lui Cosmos Tănase. Vezi cum s-a distrat interlopul FOTO

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite