Prinsă cu ţigări de contrabandă lipite de corp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările de contrabandă au fost confiscate
Ţigările de contrabandă au fost confiscate

O femeie din Republica Moldova a fost depistată de poliţiştii de frontieră ieşeni în timp ce încerca să intre în ţară cu ţigări de contrabandă lipite de corp.

Maria C. (42 de ani) ar fi încercat să intre în ţară, pe 23 august, prin Punctulde Trecere al Frontierei Sculeni cu un Ford Mondeo. În urma controlului, vameşii şi poliţiştii de frontieră au descoperit că femeia avea lipite de corp 520 de ţigări. „Poliţistii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea permisului de mic trafic emis pe numele Mariei C.", a precizat inspector principal Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Au venit cu maşinile la graniţă îmbrăcaţi cu pachete ţigări FOTO

În aceeaşi zi,  Natalia F. (31 de ani), pasageră într-un Volkswagen Passat, a încercat să intre în România cu 860 de ţigări de contrabandă. Femeia a ascuns marfa în bagajele personale şi în două cutii din carton aflate în maşină. Serghei R. (49 de ani) a fost prins şi el de poliţişti, pe 24 august, cu 4.800 de ţigări ascunse "în capitonajul peretelui din partea stângă a cabinei autocamionului" cu care circula.

„Poliţiştii de frontieră au luat măsurile legale ce se impun pentru anularea vizei emise pe numele bărbatului", a precizat inspector principal Denis Lazăr.

 Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite