Prins în Iaşi după ce a furat poşeta unei femei pe care a vrut să o violeze în toaleta unui restaurant din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Neagu, un bărbat care a încercat să violeze o femeie în toaleta unui restaurant din Augsburg şi care i-a furat acesteia poşeta în care avea 1.040 de euro, a fost reţinut marţi, 30 octombrie, de procurorii ieşeni.

Un bărbat care a săvârşit infracţiuni pentru care Codul penal german prevede o pedeapsă de 20 de ani de închisoare a fost prins pe raza municipiului Iaşi.

Pe numele lui Ştefan Neagu este emis mandat european de arestare după ce a încercat să violeze o femeie în toaleta unui restaurant din localitatea germană Augsburg, a lovit-o şi i-a sustras poşeta în care avea 1.040 de euro. Bărbatul a fost identificat pe raza municipiului Iaşi în noaptea de 29/30 octombrie.

Românul care a speriat Austria, prins la Iaşi

Din actele transmise de autorităţile judiciare solicitante  rezultă că Neagu Ştefan este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de viol, vătămare corporală şi furt, infracţiuni pentru care în Codul penal german se prevede o pedeapsă de 20 ani închisoare.   

Interlopul fără frontiere, prins la Iaşi. Află cum l-au descoperit poliţiştii!

Bărbatul a fost prezentat la Curtea de Apel Iaşi cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmând ca în acest termen să fie solicitat şi  mandatul european de arestare, pentru a se analiza predarea către autorităţile  judiciare din Germania.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite