Primarul unei localităţi ieşene, la spital după ce ar fi fost bătut de candidatul PSD la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bataie
Bataie

Primarul localităţii ieşene Butea, Costel Năstase, susţine că a fost lovit cu pumnii de candidatul PSD la primărie, la un miting electoral al social-democraţilor din localitate, edilul fiind transportat cu ambulanţa la spital.

Costel Năstase, care nu mai candidează pentru un nou mandat la primăria comunei Butea, a declarat că a fost invitat de candidatul PSD la primăria din localitate, Iosif Bejan, pentru a participa duminică după-amiază la mitingul acestuia.

"M-am dus şi am fost invitat de candidatul PSD să iau cuvântul. Am spus câteva vorbe, iar după aceea Bejan m-a luat la bătaie. M-a lovit cu pumnii în cap. Au intervenit oamenii, că altfel nu ştiu cum se termina", a declarat primarul Costel Nătase.

El a adăugat că a fost luat cu ambulanţa şi dus la centrul medical din Târgu Frumos, pentru investigaţii.

"Eu nu mai candidez, am renunţat. Probabil că deranjez pentru că sprijin un candidat de la UNPR. Am fost ameninţat de diverse persoane din comună că îmi vor da foc la casă şi că membrii familiei vor avea probleme. În prezent sunt în spital pentru investigaţii medicale. Sper să nu fie ceva grav. Voi scoate şi certificat medico-legal", a afirmat Năstase, care în 2008 a candidat la funcţia de primar pe listele PDL.

Edilul din Butea a mai spus că va face o plângere penală la Parchet împotriva candidatului PSD, transmite Mediafax.

În replică, Iosif Bejan, candidatul PSD la primăria comunei ieşene Butea, spune că nici nu l-a atins pe primar şi că acesta "joacă teatru".

"Ce să se întâmple, nu s-a întâmplat nimic. El spune că l-am bătut, dar nu l-a atins nimeni. Nu ştiu ce a căutat la miting, că nu l-am invitat. A vrut să strice acţiunea noastră. Să aducă un certificat medical că e lovit sau măcar zgâriat", a afirmat Bejan.

Întrebat de ce primarul Năstase a fost luat totuşi de ambulanţă, Iosif Bejan a răspuns: "Face teatru".

O echipă de poliţişti din Târgu Frumos a mers la faţa locului pentru cercetări.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite