Iaşi: Primăria vrea să semaforizeze încă o intersecţie din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile locale au anunţat că vor demara procedurile pentru ca în intersecţia din zona Podu Roş să fie amplasate numeroase semafoare pentru pietoni şi autoturisme.

La intersecţia străzilor Dimitrie Mangeron cu Sf. Lazăr vor fi montate semafoare pentru autoturisme şi pietoni. Totodată, autorităţile locale au anunţat că vor să monteze semafoare şi înainte de a intra în intersecţia din Podu Ros pe străzile Palat şi Splai Bahlui Mal Stâng. „Analizăm posibilitatea introducerii unor semafoare destinate pietonilor şi autoturismelor pentru fluentizarea traficului în zonă. Vor fi în jur de zece semafoare pentru autoturisme şi opt pentru pietoni. Decizia va fi luată în cadrul unei comisii de circulaţie”, a afirmat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei. 

Demarează lucrările pe Cuza Vodă
Autorităţile locale au anunţat luni, că la mijlocul acestei săptămâni vor preda amplasamentul către firmele care vor modernizara şinele de tramvai din zona Cuza Vodă. „Pe zona Arcu- Cuza Vodă- strada George Enescu vom preda amplasamentul pentru a putea demara lucrările la şină. Am vrea să începem lucrările în această săptămână. Va trebui să analizăm ce facem cu transportul de călători din zonă”, a anunţat Mihai Chirica. Acesta a mai anunţat că luni seară se va monta un macaz provizoriu în intersecţia din faţa Gării.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite