Prima candidatură oficială la Primăria Iaşi. Vezi aici despre cine este vorba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru şi-a lansat oficial candidatura şi şi-a prezentat proiectul
Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru şi-a lansat oficial candidatura şi şi-a prezentat proiectul

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru şi-a lansat duminică, 25 martie, proiectul cu care va candida pentru funcţia de primar al Iaşiului.

Medicul de urgenţă şi deputat al Iaşiului, Tudor Ciuhodaru, şi-a prezentat duminică, 25 martie, proiectul cu care va candida pentru a conduce municipiul Iaşi.

Printre promisiunile pe care deputatul Tudor Ciuhodaru le-a făcut publice se numără transparenţa bugetară, crearea infrastructurii pentru a atrage investitori, facturi mai mici la întreţinere, ordine în trafic şi achiziţionarea de noi mijloace de transport în comun, dar şi conservarea zonei istorice.

„Intenţia mea de a candida la Primăria Iaşi nu este un secret. Am realizat un proiect împreună cu mai mulţi specialişti din Iaşi. Văd acum un oraş bolnav şi, aşa cum sunt eu, nu pot rămâne impasibil", a spus deputatul Tudor Ciuhodaru.

Pretendent la scaunul lui Gheorghe Nichita: Oajdea s-a înscris în Partidul Poporului şi a anunţat că va candida la Primăria Iaşi

Ideile de refacere a oraşului nu i-a mulţumit în totalitate pe cei prezenţi la lansarea candidaturii UNPR-istului Tudor Ciuhodaru.

„Sper să vă perfecţionaţi acest program, se poate mai mult şi trebuie să fie mai convingător pentru că va fi o luptă grea, Iaşiul este monopolizat de acest primar", a spus Constantin Simirad, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Iaşi: Doctorul Tudor Ciuhodaru a încasat aproape 30.000 de lei prin semnarea de pontaje false (UPDATE) VEZI FACSIMILE

Medicul Tudor Ciuhodaru este cunoscut pentru traseism politic. În prezent membru al UNPR, doctorul a câştigat în 2008 funcţia de deputat pe listele PSD, a trecut apoi la Partidul Conservator, după care s-a înscris pe listele PUNR.

Medicul-deputat Tudor Ciuhodaru, de la pontaje false la traseism politic AUDIO

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule“ (AUDIO) UPDATE

Prezenţi la eveniment au fost preşedintele Consiliului Judeţean Constantin Simirad, deputatul Luminiţa Iordache, mai mulţi manageri din spitale, printre care Valentin Munteanu de la Spitalul de Pediatrie şi Călin Scripcaru de la Spitalul de Psihiatrie Socola.

În lupta pentru scaunul de primar al Iaşiului s-a mai anunţat Daniel Oajdea, fost membru PDL, înscris în prezent în Partidul Poporului, şi din partea USL va candida actualul primar, Gheorghe Nichita.

Tot duminică, deputatul Tudor Ciuhodaru a încheiat Protocolul „Alianţă pentru Iaşi“, din care fac parte mai multe figuri publice locale.

Semnatarii protocolului sunt: Uniunea Naţională pentru Progresul României, Partidul Ecologist Român, Grupul Asociaţiilor de Propietari şi Locatar, Asociaţia Lupta pentru Uşurarea Suferinţei - preşedinte Ionel Calapod, Partidul Noua Generaţie, Clubul Sportiv Soroceanu, Rugby Club NMS, Camera Naţională a Taximetriştilor - Iaşi, Asociaţia Naţională  „Cultul Eroilor“ - filiala Iaşi, Asociaţia Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii Iaşi şi Teo Corban- actor la Teatrul Naţional Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite