Prima zăpadă la Iaşi a scos drumarii la treabă. Vezi cum se circulă pe şoselele din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii Primăriei împrăştie material antiderapant pe străzile din Iaşi
Muncitorii Primăriei împrăştie material antiderapant pe străzile din Iaşi

Prima ninsoare puternică din această iarnă i-a pus în mişcare pe drumari. Muncitorii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi au împrăştiat toată noaptea material antiderapant în judeţele Iaşi şi Suceava.

Iarna îşi intră în drepturi în Moldova. Weekend cu ploi, ninsori şi vânt puternic

Utilajele au fost scoase din baze încă de luni seară de la ora 20.00. Muncitorii au împrăştiat 900 de tone de material antiderapant până azi-dimineaţa, la ora 4.00, preventiv pentru a nu se forma polei pe principalele drumuri naţionale din Moldova. 

Temperaturile cele mai scăzute sunt în judeţul Suceava, în zona Câmpulung Moldovenesc, acolo unde sunt condiţii de formare a poleiului, termometrul indicând variaţii între -2 şi 0 grade Celsius. Utilajele pentru deszăpezire au intervenit şi în Iaşi, Bârlad, Focşani şi Galaţi, în special pe poduri şi în zonele joase. În judeţul Iaşi, s-a intervenit în zona municipiului Paşcani, acolo unde ninge la această oră.

„Zăpada are o grosime de 0-2 centimetri în judeţul Suceava, pe DN18, între Cârlibaba şi Borşa. Ninge, dar zăpada nu se depune deocamdată pe carosabil. Vântul nu este puternic, dar este vizibilitate redusă, sub 100 de metri, şi ceaţă în zonele joase din Suceava şi Iaşi“, au spus reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Şoferii pot să afle starea drumurilor din Moldova, urmărind imaginile transmise live de camerele video montate în Moldova.

Accesează linkul pentru a vizualiza imaginile

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite