Prietenie pe muchie de dosar penal din cauza unui lănţişor de câteva mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Iaşi şi-a reclamat unul dintre prieteni la Poliţie după ce i-a dispărut din casă un lănţişor în valoare de aproape 3.000 de lei. Un alt ieşean a fost într-o situaţie asemănătoare după ce o rudă a atentat la mai multe bunuri din casă, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Ovidiu I. (25 de ani) s-a plâns oamenilor legii că pe 18 august, un prieten care se afla în vizită la el i-ar fi furat un lănţişor evaluat la 2.800 de lei. În urma cercetărilor, poliţiştii au ajuns la concluzia că vinovat de faptă s-ar face Dorin F. (40 de ani) din localitatea Popricani căruia i-au şi întocmit dosar penal.

Un alt tânăr a trebuit să apeleze la ajutorul Poliţiei după ce a avut parte de o surpriză mai puţin plăcută. Ion M. (28 de ani) s-a întors la sfârşitul lunii august din concediu împreună cu familia iar când a ajuns acasă a constatat că îi lipseau mai multe bunuri, prejudiciul fiind evaluat la suma de 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că principalul suspect al faptei reclamate este un verişor, Mircea C. (21 de ani), care ar fi intrat în locuinţă cu ajutorul unor chei potrivite. Tânărul este cercetat penal pentru infracţiunea de furt între rude.

Citeşte şi: Iaşi: Invitaţi, hoţii le-au bătut la geam cu noaptea în cap

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite