UPDATE Vezi în premieră cine cere 2.300 de euro pentru un concert de 45 de minute la Sărbătorile Iaşiului FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scoaterea moastelor Sfanta Parascheva
Scoaterea moastelor Sfanta Parascheva

Oficialii din Primărie au anunţat care sunt trupele care vor cânta pe 14 octombrie pe scena din faţa Palatului Culturii. În această dimineaţă a început şi pelerinajul credincioşilor la moaştele Sfintei Parascheva.

Ora 12.06: Oficialii Primăriei Iaşi au anunţat în această dimineaţă care sunt trupele care vor cânta pe data de 14 octombrie. Astfel, pe scena din faţa Palatului Culturii vor urca Nick Kamarera, Alex Velea, David DJ & Tony şi Narcotic Sound. Cea mai scumpă trupă va cânta la finalul concertului. Astfel, cei de la Mandinga au solicitat un onorariu de 2.300 de euro pentru 45 de minute de show.

Spectacolul este programat să înceapă de la ora 18.00 şi va dura până la 20.30, după care ieşenii şi pelerinii vor avea parte de un spectacol de artificii care va dura 25 de minute. Pentru onorariile artiştilor Primăria a scos din buzunar 9.500 de euro. Alţi 10.000 de euro vor fi cheltuiţi pentru amenajarea scenei, lumini şi sonorizare, iar focurile de artificii au sărăcit bugetul alocat Sărbătorilor cu 25.000 de euro.

Ora 11.37: Deşi afară nu erau mai mult de 8 grade Celsius, sutele de credincioşi prezenţi la procesiune au cântat şi s-au rugat alături de preoţi. Oameni veniţi din toată ţara s-au aşezat la rând la raclă, iar marţi dimineaţă rândul se întindea deja pe 600 de metri.

Vezi şi:

VIDEO Viaţa Sfintei Parascheva, transpusă într-o piesă de teatru

Ghidul pelerinului la moaştele de la Iaşi

De la Iaşi, moaştele Sfintei Paraschieva ajung la Botoşani. Vezi aici programul!

Scoaterea moastelor Sfanta Parascheva

Citeşte şi:

Moaştele Sfintei Parascheva din Iaşi vor ajunge în Macedonia

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite