Premieră naţională la Iaşi: bibliotecă exclusiv pentru şcolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biblioteca pentru elevi
Biblioteca pentru elevi

Joi, 11 octombrie, la Iaşi s-a inaugurat o filială a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi" unde vor putea să se folosească de cărţi doar elevii. Filiala este dotată cu fond de carte, internet şi cinci calculatoare.

Premieră naţională la Iaşi unde joi, 11 octombrie, s-a inaugurat o filială a Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi" la care vor avea acces doar şcolarii. Aceasta se găseşte în curtea Palatului Copiilor.

„Orice instituţie de educaţie trebuie să aibă legătură cu Biblioteca Judeţeană «Gh. Asachi». Filiala este pentru copiii de la Palatul Copiilor. De fapt, oricare copil vrea să citească, să vină cu mare drag, pentru că sunt convins că se vor înscrie şi la cercurile noastre", spune Constantin Şerban, directorul Palatului Copiilor Iaşi.

Bibliotecarii au început campania de strângere a semnăturilor pentru un sediu decent FOTOGALERIE

Biblioteca elevilor este dotată cu un fond de carte, internet şi cinci calculatoare.

Trei bibliotecari din Iaşi, câştigătorii unei competiţii mondiale după ce au predat cursuri de prim ajutor

„ Aceasta este o bibliotecă pentru cititorii şcolari, prima de acest gen din România, dedicată acestei categorii de vârstă, care până în clasa a VIII-a desfăşoară activităţi culturale şi la Palatul Copiilor", spune Cătălin Bordeianu, directorul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi" Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite