Premieră în justiţie! Judecătorii, luaţi la întrebări de ieşeni în sala de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Joi, 25 octombrie, când se sărbătoreşte Ziua Europeană a Justiţiei Civile, judecătorii ieşeni le vor prezenta tuturor celor interesaţi condiţiile lor de lucru, etapele pe care trebuie să le parcurgă un dosar de la înregistrate până la soluţionare şi le vor răspunde întrebărilor celor prezenţi.

Tribunalul Iaşi organizează joi, 25 octombrie, „Ziua porţilor deschise", cu scopul de a consolida relaţia de încredere dintre megistraţi şi cetăţeni.

Astfel, magistraţii le vor prezenta atât studenţilor, cât şi tuturor celor interesaţi, condiţiile lor de lucru, etapele pe care trebuie să le parcurgă un dosar de la înregistrare până la soluţionare şi vor răspunde tuturor întrebărilor.

Iaşi: Culmea justiţiei: mortul a venit la proces (FOTO şi VIDEO)

„Participanţii vor avea posibilitatea să intre în dialog cu judecători din cadrul instanţei implicaţi în eveniment şi să viziteze unele compartimente ale instanţei în care se desfăşoară activitatea din cadrul instituţiei, fără însă a se perturba activităţile curente ale Tribunalului Iaşi, pentru a avea reprezentarea cât mai completă a activităţii instituţie. Accesul la eveniment este permis oricărei persoane interesate, pe baza unui document de identitate propriu", se arată în comunicatul emis de Tribunalul Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite