Poveşti din filme spuse la Iaşi de şeful medicilor la întâlnirea cu ministrul Sănătăţii VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Astărăstoae
Vasile Astărăstoae

Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, a povestit filmul „Corabia nebunilor" la întâlnirea cu ministrul Ladislau Ritli şi Vasile Cepoi, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Sătul de scandalul cu medicamente pentru bolnavii de cancer şi a anunţului preşedintelui Casei Naţionale de Sănătate, Lucian Duţă, că medicii iau şpagă pentru a prescrie medicamente scumpe, şeful Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a asemănat situaţia cu una din filmul „Corabia nebunilor".

VEZI AICI CUM VASILE ASTĂRĂSTOAE POVESTEŞTE FILMUL

Acesta şi-a început discursul cu relatarea unei secvenţe din această peliculă, care i-a amuzat pe ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, şi pe secretarul de stat al Ministerului Sănătăţii, Vasile Cepoi.

Proteste la dineul dat de Primăria Iași pentru membrii Guvernului Ungureanu. Profesor: „Fac chermeze pe banii noștri“ UPDATE

FOTO Vizita premierului Mihai Răzvan Ungureanu la Iaşi pas cu pas. Vezi unde a plătit bilet de intrare UPDATE

„Nu vom mai accepta ca lumea medicală să fie blamată. Ceea ce se întâmplă acum îmi aduce aminte de o secvenţă din filmul «Corabia nebunilor». Dacă vă aduceţi aminte, cine a văzut filmul, la început era un nazist care ţinea discursuri antisemite şi la care un personaj spune «toate relele din lume se întâmplă din cauza biciliştilor şi a evreilor». Şi atunci a întrebat: «De ce a bicicliştilor». Şi răspunsul a fost: «De ce a evreilor? » Aşa şi în România, tot ce se întâmplă rău în sistem este din cauza bicicliştilor şi a doctorilor", a spus profesorul Vasile Astărăstoae.

Ministrul Sănătăţii la Iaşi: „Medicamentele ieftine dispar de pe listele compensate, iar la cele cu unic producător vor avea un contract special“

Ministrul Sănătăţii a anunțat la Iași reducerea zilelor de spitalizare pentru unele boli

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cum decurge vizita miniştrilor la Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite