Pomana electorală, episodul 3: Primarul Iaşiului dă bani pentru familiile sărace

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei
Femeile din Iaşi au făcut rând la banii Primăriei

După ce a împărţit flori şi bani femeilor singure din Iaşi de 8 martie, apoi tichete de masă şi ajutoare financiare pensionarilor şi persoanelor sărace înainte de Paşte, primarul Gheorghe Nichita va „cinsti“ familiile cu venituri sub 700 de lei pe membru cu câte 200 de lei.

Ieşenii s-au îmbulzit la pomenile electorale ale primarului Nichita

Primarul Iaşiului va impresiona electoratul şi cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei de pe 15 mai. Şefii din Primăria Iaşi vor acorda ajutoare de urgenţă în valoare de 200 de lei fiecărei familii ale căror membri câştigă mai puţin de 700 de lei.

Ieşenii care se pot încadra trebuie să depună cereri însoţite de adeverinţe de venit şi certificatele de naştere ale membrilor familiei până pe 14 mai, atunci când ajutoarele sociale vor distribuite. După data de 16 mai, banii vor ajunge la beneficiari prin mandate poştale.

Tichete sociale cu mesaje electorale din partea primarului Gheorghe Nichita

„Primăria Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară a identificat anumite categorii de persoane cu risc crescut de marginalizare socială, pentru care îşi propune luarea unor măsuri de sprijin, precum şi acordarea unor ajutoare de urgenţă în bani, în temeiul HCL nr. 240", au spus reprezentanţii Primăriei.

Oficialii din Primărie nu au acordat astfel de ajutoare şi anul trecut de Ziua Internaţională a Familiei, ci acum doi ani, atunci când 100 de familii s-au bucurat de ajutoare din partea municipalităţii. De obicei, Primăria premiază cu această ocazie cuplurile din Iaşi care au împlinit 50 de ani de căsătorie, cărora le oferă şi câte 500 de lei.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite