Poliţistul „alergic” la etilotest a scăpat de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Când a fost tras pe dreapta de colegi, Croitoru duhnea a băutură
Când a fost tras pe dreapta de colegi, Croitoru duhnea a băutură

Fostul poliţist de la Secţia III, care s-a urcat băut la volan, a fost condamnat miercuri 4 noiembrie la şase luni de închisoare cu suspendare.

Sentinţa dată în cazul lui Adrian Croitoru de Judecătoria Iaşi nu este definitivă. Fostul poliţist a fost acuzat de procurori că s-a urcat băut la volan în februarie 2010. Potrivit rechizitoriului, agentul şef adjunct Adrian Croitoru a acroşat în zona Podu de Piatră cu maşina personală un alt autoturism, după care şi-a continuat drumul liniştit. Însă a fost oprit de un echipaj de poliţie în zona Tătăraşi, după ce şoferul maşinii accidentate a sunat la 112. Croitoru a refuzat să sufle în etilotest, dar a fost de acord să meargă la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiţi şi:

Iaşi: Poliţistul „alergic" la etilotest avea 2,6 grame la mie alcool în sânge

Poliţist implicat în accident şi „alergic" la etilotest

Rezultatele celor două probe, recoltate de medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon", au arătat că agentul şef adjunct Adrian Croitoru avea 2,6, respectiv 2,4 grame la mie alcool în sânge. Poliţistul a fost trimis în judecată la sfârşitul anului trecut. În vara anului 2010 agentul s-a pensionat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite