Poliţistul-sinucigaş de la Cotnari a pierdut lupta cu viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul a fost adus la spital pe 24 decembrie
Agentul a fost adus la spital pe 24 decembrie

Radu Ţâulică, poliţistul de 36 de ani care a încercat să se sinucidă în Ajunul Crăciunului, a decedat acum două zile la Spitalul de Neurochirurgie. Bărbatul era ţinut în viaţă de aparate.

Poliţistul a fost internat pe 24 decembrie, după ce s-a împuşcat cu arma din dotare. Incidentul s-a petrecut în locuinţa lui. Potrivit anchetatorilor, ieşeanul a recurs la acest gest după o neînţelegere cu soţia.

Gestul i-a şocat pe superiorii săi pentru că în cei şapte ani de carieră a lăsat impresia unui angajat model. Poliţistul se angajase în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor în 2002, la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Iaşi. În 2004, Radu Ţâulică s-a transferat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Ţuţora, iar la începutul anului 2009 s-a mutat la postul de Poliţie din Cotnari. În toată această perioadă, bărbatul nu figurează cu nicio abatere.

Avalanşă de pacienţi de Anul Nou

Medicii de la Spitalul de Urgenţe au fost asediaţi de pacienţi care fie s-au rănit, fie au încercat să se sinucidă din cauza depresiilor. Nu au lipsit nici comele provocate de consumul excesiv de alcool.

„Am avut trei pacienţi care s-au rănit după ce au folosit petarde. Trei ieşeni au încercat să se sinucidă şi au ajuns la noi, iar alţi doi au consumat în exces ierburi legale“, a explicat Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire Urgenţe.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite