Iaşi: Poliţistul bătut în stradă este cercetat în dosarul corupţiei de la Rutieră (UPDATE, SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O acţiune a poliţiştilor de la Rutieră pe Strada Arcu, din zona Gării, s-a terminat aseară, la 18.30, cu o bătaie între un om al legii, un motociclist şi familia acestuia.

Mai citeşte:

EXCLUSIVITATE: Agenţii de pe lista ruşinii de la Rutieră

VIDEO: Audieri-maraton în dosarul Rutiera

Audierile în dosarul agenţilor de la Rutieră s-au mutat la Parchet

Poliţiştii din dosarul de corupţie de la Rutieră, săraci în acte

Ancheta de la Rutieră, la final

CAMPANIE „ADEVĂRUL DE SEARĂ“            

„Adevărul de Seară“ începe de luni, 22 iunie, campania „Cine face legea pe străzile Iaşiului“. Timp de 5 zile, ieşenii vor putea dezbate pe iasi.adevarul.ro problemele cu care se confruntă în trafic, cine este de vină pentru haosul de pe străzi, ce soluţii au autorităţile locale şi Poliţia Rutieră pentru rezolvarea acestora. Problemele semnalate de cititori pe site-ul Adevărul sau pe adresa de Messenger adevaruliasi@yahoo.com vor fi publicate în paginile cotidianului „Adevărul de Seară“.

image

Virgil Carp, agent la Poliţia Rutieră, supraveghea circulaţia în zonă în momentul în care i-a făcut semn unui motociclist să oprească. Pentru că acesta l-a ignorat, poliţistul a fost nevoit să oprească o maşină şi să-i ceară şoferului să pornească în urmărirea teribilistului. Ajunşi în dreptul unui bar din zona Râpa Galbenă, Virgil Carp a reuşit să-l oprească dar când i-a cerut actele, motocilcistul a devenit agresiv. În acel moment, din local au ieşit Mihai (48 de ani) şi Doina (39 de ani) Boicu, părinţii tânărului, şi Vlad Harzoparu (23 de ani) care l-au luat la palme pe omul legii.

„Agentul a fost lovit cu palmele peste faţă. În timpul incidentului, motociclistul a fugit. A fost însă identificat şi urmează să luăm măsurile legale“, a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.
În scurt timp, la locul incidentului şi-au făcut apariţia şi patrulele de la Secţia II Poliţie împreună cu Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă care i-au imobilizat pe cei trei.

image

Dosare penale pentru ultraj

Virgil Carp a mers după incident la spital, pentru obţinerea certificatului medico-legal. „A beneficiat imediat de evaluare şi stabilizare, explorări imagistice şi biologice complete. Va necesita şi o evaluare suplimentară la UPU de la Spitalul de Neurochirugie“, a precizat şi medicul Tudor Ciuhodaru, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţe „Sfântul Ioan“. Agresorii poliţistului sunt cercetaţi acum pentru infracţiunea de ultraj.

Motociclistul, în vârstă de 17 ani, a fost identificat şi este căutat de poliţişti pentru a fi audiat."El nu circula cu motorul. L+a pus jos şi l-a bătut pe minor, cu pumnul, cu picioarele. Noi am intervenit ca părinţi", a spus Mihai Boicu, tatăl tânărului.


Virgil Carp este unul dintre cei 41 de agenţi din Poliţia Rutieră cercetaţi de procurorii ieşeni pentru infracţiuni de corupţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite