Update: Poliţiştii au lăsat fără ierburi mai multe weed-shop-uri din Iaşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipe de control comune ale Poliţiei şi Gărzii Financiare au verificat aseară toate weed-shop-urile din Iaşi.

100 de poliţişti împreună cu angajaţi ai Gărzii Financiare şi BCCO au verificat, aseară, magazinele cu plante etnobotanice care figurau deschise. În urma verificărilor, au fost confiscate 180 de grame de droguri de risc din două magazine din Nicolina şi de pe bulevardul Independenţei, în valoare de 9.000 de lei.

Oamenii legii au confiscat cantităţi impresionante de „marfă" pentru care administratorii nu au putut să prezinte acte. Cea mai mare parte din cele 16 magazine de vise din oraş au pus lacătul temporar pe afacere în urma controlului. „Ne adaptăm. Orice problemă se poate rezolva", a spus unul dintre administratorii lăsaţi de poliţişti fără ierburi.

Zeci dintre consumatorii obişnuiţi au aşteptat în preajma weed-shop-urilor finalul inspecţiei. Cei mai mulţi au aflat dezamăgiţi că, de ieri, cei care vând, cumpără sau produc substanţele interzise prin ordonanţă de lege riscă închisoare între 3 şi 15 ani.Vânzătorii de droguri de mare risc riscă să stea după gratii de la 10 la 20 de ani.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite